Tuesday, April 15, 2008

OZON

Ozon tedavisi hakkında bilmek istediğiniz her şey burada

Ozon tedavisi, son zamanlarda giderek öne çıkan bir yöntem olarak biliniyor. Peki ozon tedavisi nedir, hangi durumlarda uygulanır, kimler yapabilir? Bu sorularıncevaplarının hepsini bu haberde bulabilirsiniz.

Oksijenin çok yüksek enerji taşıyan bir şekli olarak bilinen ozon dünyanın birçok ülkesinde estetik ve medikal tedavi alalında kullanılıyor.

Estetik amaçlı ozon terapi, özellikle bacaklardaki kılcal damarlarda kan dolaşımının azalması ve dolayısıyla gerekli oksijenlenmenin sağlanamaması nedeniyle oluşan selülitlerin giderilmesinde faydalı bir tedavi yöntemi olarak öne çıkıyor. Ayrıca metabolizmayı hızlandırıyor, yağı ve karbonhidratı yakıyor. Bu yüzden ozon terapi selülit için çok ideal bir tedavi şekli olarak biliniyor.

Ozonun kandaki oksijen oranını yükseltmesi nedeniyle anti-aging (yaşlanmanın etkilerini azaltma) özelliği bulunur. Hücreleri atık maddelerin zararlı etkilerinden koruyarak yeniden canlanmalarını sağlıyor.

OZONUN HAYATIMIZA KAZANDIRDIKLARI

İş hayatındaki stres, yoğun çalışma temposu, zihinsel ve bedensel yorgunluk ozon (O3) tedavisine çok iyi yanıt verir. Ozonun kırmızı ve beyaz kan hücrelerinin metabolizma akivasyonu ile genel iyilik hali ile kişiler kendilerini yenilenmiş hissetmektedirler. Anti-Aging etkisi gösteren Ozon ile böylece enerjik, dinamik, aktif bir ruh hali meydana gelmektedir.
Kan dolaşımını artıran ozon sayesinde saç dökülmesinin engellenmesinde de son derece etkilidir. Dökülmenin en önemli nedenlerinden biri de kan dolaşımının azalmasıdır. Ayrıca cilt bakımlarında ve lekelerin giderilmesinde de ozon terapisi etkili bir yömtemdir.

Düşük dozlarda kullanıldığında, vücudun direncini artırarak bağışıklık sistemini aktive eder.

OZON TERAPİNİN İNCELİKLERİ

Esteworld bu tedavi yöntemini türk insanının ayağına en profesyonel tarzda getirmiştir. Ozon uygulamasının yan etkileri yok denecek kadar azdır. Sadece hipertiroidi hastaları ve gebeler için önerilmez.

Kısaca özetlemek gerekir ise, OZON TERAPİ sağlık ve estetik açısından gerçek anlamda bir hazinedir.

Ozan Terapi ile, vücudunuzdaki toksinlerden, zehirlerden arınıp kalıcı bir güzelliğe ve sağlığa siz de sahip olabilirsiniz.

OZON NEDİR

Ozon üç oksijen atomundan oluşan bir kimyasal bileşiktir (O3). İki atomlu normal atmosferik oksijenin (O2) çok yüksek enerji taşıyan bir şeklidir. O3 oda sıcaklığında renksiz, karekteristik kokusu olan bir gazdır. (Fırtınalı havalardan sonra, yüksek yerlerde veya deniz kıyısında hissedilir). Çok güçlü okside etme ve çok etkili dezenfekte etme özelliği sayesinde, dünya çapında içme suyu sağlayan arıtma tesislerinde mikrop öldürücü olarak kullanılır. Uygun dozlarda kullanıldığında ozon, bağışıklık sistemini aktive ederek vücut direncini arttırır.

ANTİ-AGİNG VE YENİDEN CANLANMA

İş hayatındaki stres, yoğun çalışma temposu, zihinsel ve bedensel yorgunluk ozon (O3) tedavisine çok iyi yanıt verir. Ozonun kırmızı ve beyaz kan hücrelerinin metabolizma akivasyonu ile genel iyilik hali ile kişiler kendilerini yenilenmiş hissetmektedirler. Böyle-ce enerjik, dinamik, aktif bir ruh hali meydana gelmektedir.

ESTETİK VE OZON

Ozonun estetik amaçlı kullanımı ülkemizde yeni yeni gelişmekle birlikte Ozon Terapi, özellikle bacaklardaki kılcal damarlarda kan dolaşımının azalması ve dolayısıyla gerekli oksijenlenmenin sağlanamaması nedeniyle oluşan selülitlerin giderilmesinde oldukça faydalı bir tedavi yöntemdir. Metabolizmayı hızlandırır, yağı ve karbonhidratı yakar.

TEDAVİ AMAÇLI OZON

Medikal ozon, saf ozon ve saf oksijenin karışımı şeklinde kullanılır. Ozon terapist, ozon terapi konusunda eğitimli bir doktor, hastanın durumu ve tıbbi endikasyona göre hastanın alacağı komple dozu belirler. Ozon son yılların popüler tedavi yöntemlerinden biri olmuştur. Bir çok hastalıkta diğer yapılan tedavilere ek olarak ozon verilmesiyle tedaviden elde edilecek başarı bir kat daha artmaktadır. Günümüzün başbelası olan stres ve kronik yorgunlukla baş etmede, bir numaralı tedavi yöntemidir. Kalp krizi sonrasında da güvenle uygulanmaktadır.

SAÇ DÖKÜLMESİNDE MÜTHİŞ SONUÇLAR

Kan dolaşımını arttıran Ozon, saç dökülmesinin engellenmesinde de son derece etkilidir. Dökülmenin en önemli nedenlerinden biri de kan dolaşımının azalmasıdır. Ayrıca cilt bakımlarında, lekelerin giderilmesinde de ozon terapisi uygulanabiliyor.

Kısaca özetlemek gerekir ise, OZON TERAPİ sağlık ve estetik açısından gerçek anlamda bir hazinedir.

Ozon Tedavisinin Faydaları

- Vücut direncini arttırır
- Vücut metobalizmasını hızlandırır
- Anti-aging (Yaşlılığın geciktirilmesi)
- Detox (Vücuttaki toksinlerin atılması)
- Kronik yorgunluk
- Zayıflama, selülit tedavisi
- Kolesterolü düşürür
- Sporlarda performans arttırmada
- Sigara bırakma tedavisinde, aynı zamanda sigaraya bağlı meydana gelmiş hasarların iyileştirilmesinde etkilidir.

GÜVENLİ BİR YÖNTEM Mİ?

Hitler kendisine ve üst düzey komutanlarına bu yöntemi uygulatmıştır. Günümüzün üst düzey siyasi ve işadamları, ozon terapiyi yurt dışında yaptırmaktadır. Esteworld bu tedavi yöntemini türk insanının ayağına en profesyonel tarzda getirmiştir. Ozon uygulamasının yan etkileri yok denecek kadar azdır. Sadece hipertiroidi hastaları ve gebeler için önerilmez.

Haber 7

1 comment:

siyahlale said...

selam,
zencefil yetiştiriciliğine dair bilgi araken bloğunuza rastladım. ilgimi çekti doğrusu. fotoğraflar ve resimler çok hoş. ancak zencefil yetiştiriciliği hakkında günlerdir tarama yapmama rağmen ne yabancı dillerde ne Türkçede tek bir literatüre rastlayamadım. ilginç değil mi? bana da beklerim. cafecihan