Saturday, July 21, 2007

FLORİD


Floridlerin biyolojik etkileri üzerinde bilimsel gerçekler

Floridin ortamda bulunması; gırtlak, böbrek, akciğer, kıkırdak, deri, kas, tendon (kasların kemiklere yapışmasını sağlayan yapılar) ve kemikdeki kollagenin bozulmasına ve yeni kollagen sentezlenmesine mani olur.

Florid, kandaki akyuvarların oksijen tüketimini ve granül formasyonunu artırır, ancak akyuvarların yabancı ajanlar tarafından hedef alınması durumunda yavaşlatıcı ve durdurucu etki gösterir.

Florid, akyuvarların fagositoz işlemiyle kana giren mikropları yok edebilmesini mahveder ve enerji kaynaklarını imha eder. Floridin 0.2 ppm lik miktarı bile akyuvarlarda peroksid üretimini arttırmak suretiyle fagositoz işlemini hemen hemen durma noktasına getirir.

Florid bağışıklık sistemini şaşırtmak suretiyle, vücudun savunma sisteminin kendi doku ve organlarına saldırmasına dolayısıyla kansere eğilimli bireylerde tümör gelişiminin artmasına sebep olur.

Florid, kandaki antikor üretimine ket vurur, engeller.

Florid, tiroid aktivitesini zayıflatır.

Florid, vücuttaki birçok organ üzerinde yıkıcı etkide bulunur.

Florid, kemik kanserinin artışına yol açar.

Florid, insan vücudunda erken yaşlanmaya sebep olur.

Floridin ağızda çalkalanmasıyla yada çocukların dişlerini fırçalaması esnasında hayat boyu sağlıkları üzerinde etkili olacak tehlikeli biyolojik bozulmalara sebep olmaktadır.

Diğer Gerçekler

Aile boyu diş macunu olarak nitelendirilen ürünlerin içindeki florid, 12-13 kilolardaki bir çocuğun ölümüne sebep olmaya yeterlidir.

Florid günümüze kadar insan davranışlarını ve ruhi durumunu değiştirmek için kullanılmıştır halen de kullanılmaktadır.

Florid, medikal olarak protoplazmik zehir olarak sınıflandırılmıştır bundan dolayı kemirgenleri öldürmek için kullanılmaktadır.

Bireyler tarafından florid kullanımı, kanser ölümlerini arttırmaktadır.

Florid insanlar üzerinde neredeyse hiçe yakın nisbette bozulmaya ve çürümeye mani olmaktadır.

Şu ana kadar hiçbir bilimsel araştırma ağızda çalkalanmak veya tablet olarak tüketilmek suretiyle alınan floridin güvenli olduğunu göstermemiştir.

Diş macunlarının ve okullar için hazırlanmış gargara paketlerinin alüminyum ile kaplanmış olması vücuda olan etkisini katlamaktadır.

GIDA RAPORU

No comments: